Advocaat mr. Stephanie van Donk

Laan van Zuid Hoorn 59
2289 DC Rijswijk

Wie ben ik: Cliënten omschrijven mij als betrokken en bevlogen advocaat met haar op haar tanden. Ik ga voor mijn cliënten staan en neem de zorgen uit handen. Ik denk out of the box om de optimale oplossing voor mijn cliënt te vinden. Ik ben duidelijk, open en eerlijk over de prognoses en verwachtingen in uw zaak.

Het meest trots ben ik op mijn zeer tevreden cliënten, het beste visitekaartje is immers goed werk leveren. Succesvolle onderhandelingen laten mijn juridisch hart sneller kloppen. Ik zie het als een sport om het hoogst haalbare resultaat voor mijn cliënten te bereiken.

Unique Selling Point: Mijn cliënten zeggen vaak dat zij zich gehoord en gesteund voelen. Ingewikkelde materie leg ik op begrijpelijke wijze uit en ik ga tot het uiterste voor mijn cliënten.

Specialisaties

Kosteloze intake
Jaar beëdiging: 2011
Talen: Nederlands, Engels
Uurtarief: in overleg

Omnius Arbeidsrechtadvocaten

Omnius is een landelijk netwerk van onafhankelijke advocaten.
Deze advocaten zijn van elkaar en van deze website geheel onafhankelijk.

De juiste arbeidsrechtadvocaat voor elke situatie!

Bel gratis met de juridische intakebalie. Onze juristen en advocaten helpen u direct!
Bel: 088 629 00 89

Gratis intake

Bij de intake wordt gezocht naar de best passende juridische oplossing voor uw situatie. Niet altijd is meteen een advocaat nodig.

m

Inzicht en analyse

Juristen van de intakebalie analyseren uw situatie en geven inzicht in de juridische risico’s en kansen en of het financieel haalbaar lijkt om een zaak te starten.

}

7 dagen per week

Omnius is 7 dagen per week bereikbaar. Ook 's avonds en in het weekend staan juristen van onze intakebalie voor u klaar met advies over de te nemen (juridische) stappen.

In elke regio

Omnius is het grootste advocatenplatform van Nederland. Zo vinden we altijd de juiste advocaat voor uw situatie en ook nog eens bij u in de buurt.

Gratis intake

Bel voor een gratis intake, of stuur ons een e-mail

Arbeidsrecht advocaten

Heeft u een arbeidsgeschil met uw werkgever over ontslag, loon of de voorwaarden uit uw arbeidsovereenkomst? Heeft u te maken met een andere situatie binnen het arbeidsrecht? Laat u goed adviseren over uw rechten en plichten zodat de situatie opgelost kan worden. Wij staan u graag bij:

 

  • Gespecialiseerd in arbeidsrecht
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Als beste beoordeeld (gemiddeld een 8)

Omnius Arbeidsrechtadvocaten

Bel gratis met onze intakebalie:

088 - 629 00 89

Laat uw gegevens achter

Onze intakebalie beoordeelt uw zaak kosteloos en koppelt u aan de juiste advocaat.
    Ik ga akkoord met het privacy statement.