Over ons

Trapsgewijze juridische dienstverlening

Om u als rechtzoekende te voorzien van het beste advies, werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag voor aan onze eigen intakebalie. De juristen bij deze laagdrempelige adviesdesk luisteren naar de vraag en geven kosteloos en vrijblijvend het eerste advies.

Van een juridische dienstverlener wordt integratie, transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven verwacht. Omnius voldoet aan die verwachtingen door het anders aan te pakken dan de gemiddelde juridische dienstverlener.

Omnius Keurmerk

Met deze werkwijze is Omnius uitgegroeid tot moderne juridische dienstverlener met een eigen landelijk dekkend kwaliteitsnetwerk van 180 onafhankelijk advocaten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het keurmerk gaat zelfs verder dan de gedragsregels en kwaliteitseisen van de juridische beroepsorganisaties.

Waarom kiezen voor Omnius Arbeidsrechtadvocaten

Het is de missie van Omnius om de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk te maken. Met een heldere toekomstvisie speelt Omnius in op dynamische marktontwikkelingen en de veranderende vraag van rechtzoekenden. Innovatie zit in onze genen.

Duidelijke afspraken en tarieven

Omnius wil duidelijkheid over tarieven en afspraken. Helderheid scheppen we met een opdrachtbevestiging, waarin alle afspraken tussen cliënt en advocaat overzichtelijk staan beschreven. Met zo’n opdrachtbevestiging weet u precies wat de advocaat voor u doet en tegen welk tarief.

Tarieven

Bepaalde juridische vraagstukken lenen zich voor standaardisering en kunnen altijd voor een vaste prijs worden aangeboden. Denk aan een loonvordering, een eenvoudige echtscheiding of second opinion. Andere zaken hebben een ‘uniek’ karakter. Dat vereist maatwerk, waardoor prijzen zullen verschillen. Wel zijn advocaten vaak goed in staat om van te voren tijd en kosten in te schatten, om zo tot een vaste prijsafspraak te komen voor een deel of voor de gehele zaak.

In complexe zaken is een uurtarief vaak wel de beste optie, soms aangevuld met een succesfee of. Omnius kent drie typen uurtarieven, afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat.

Kosten advocaat

Bij Omnius rekenen we geen kantoorkosten, dat vinden we niet meer van deze tijd. Verandert er tijdens een juridisch traject iets aan de situatie, dan wordt u hier op tijd over geïnformeerd. Daarnaast brengen de bij Omnius aangesloten advocaten geen kosten in rekening voordat u akkoord bent gegaan met de offerte of opdrachtbevestiging.

7 dagen per week bereikbaar:

Ma – Vr: 08:00 – 18:00 uur
Za: 09:00 – 17:00 uur
Zo: 12:00 – 16:00 uur

De juiste arbeidsrechtadvocaat voor elke situatie!

Bel gratis met de juridische intakebalie. Onze juristen en advocaten helpen u direct!
Bel: 088 629 00 89

Gratis intake

Bij de intake wordt gezocht naar de best passende juridische oplossing voor uw situatie. Niet altijd is meteen een advocaat nodig.

m

Inzicht en analyse

Juristen van de intakebalie analyseren uw situatie en geven inzicht in de juridische risico’s en kansen en of het financieel haalbaar lijkt om een zaak te starten.

}

7 dagen per week

Omnius is 7 dagen per week bereikbaar. Ook 's avonds en in het weekend staan juristen van onze intakebalie voor u klaar met advies over de te nemen (juridische) stappen.

In elke regio

Omnius is het grootste advocatenplatform van Nederland. Zo vinden we altijd de juiste advocaat voor uw situatie en ook nog eens bij u in de buurt.

Gratis intake

Bel voor een gratis intake, of stuur ons een e-mail

Arbeidsrecht advocaten

Heeft u een arbeidsgeschil met uw werkgever over ontslag, loon of de voorwaarden uit uw arbeidsovereenkomst? Heeft u te maken met een andere situatie binnen het arbeidsrecht? Laat u goed adviseren over uw rechten en plichten zodat de situatie opgelost kan worden. Wij staan u graag bij:

 

  • Gespecialiseerd in arbeidsrecht
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Als beste beoordeeld (gemiddeld een 8)

Omnius Arbeidsrechtadvocaten

Bel gratis met onze intakebalie:

088 - 629 00 89

Laat uw gegevens achter

Onze intakebalie beoordeelt uw zaak kosteloos en koppelt u aan de juiste advocaat.
    Ik ga akkoord met het privacy statement.