Arbeidsrechtadvocaten – ARBEIDSRECHT

Advocaat arbeidsrecht

 • Gespecialiseerd in arbeidsrecht
 • 7 dagen per week bereikbaar
 • Gratis intakegesprek
Bel gratis met één van onze juristen:

088 – 629 00 89

Laat uw gegevens achter

Onze intakebalie beoordeelt uw zaak kosteloos en koppelt u aan de juiste advocaat.
  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bent u op zoek naar een advocaat arbeidsrecht, dan kunt u terecht bij onze arbeidsrecht advocaten. Wij adviseren u over uw rechten en plichten zodat de situatie opgelost kan worden. Bij Omnius Arbeidsrechtadvocaten zijn alleen specialisten aangesloten.

  Een arbeidsrecht advocaat is dagelijks bezig met zaken op het gebied van het arbeidsrecht. Hierdoor is hij op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en de wet- en regelgeving. Ook heeft de advocaat arbeidsrecht ervaring met vergelijkbare zaken. Daarom kan hij een goede inschatting maken van de mogelijkheden en uw kansen.

  Wat doet een advocaat arbeidsrecht

  De arbeidsrecht advocaat heeft expertise op het gebied van het arbeidsrecht. Hij kan u daarom bijstaan als u vragen heeft over onder andere:

  • Arbeidsovereenkomsten
  • Ontslag
  • Arbeidsgeschillen
  • Vaststellingsovereenkomsten
  • Ziekte
  • Procedures bij het UWV of de kantonrechter

  Wij kunnen u adviseren over de inhoud van een arbeidsovereenkomsten en we kunnen deze voor u opstellen. In sommige gevallen willen werkgevers dat de arbeidsovereenkomsten gecontroleerd worden, om na te gaan of deze nog actueel zijn. Ook dit kunnen wij voor u doen.

  Arbeidsgeschillen

  Een advocaat arbeidsrecht wordt als er sprake is van een arbeidsgeschil vaak gevraagd om bijstand te verlenen. Bijvoorbeeld als een werkgever een werknemer wil ontslaan of als de werknemer al ontslagen is. In Nederland wordt een werknemer beschermd en dat betekent dat ontslag niet zomaar mogelijk is. Er gelden opzegverboden, opzegtermijnen en andere formaliteiten. Stemt de medewerker niet in met het ontslag, dan dient de werkgever goedkeuring voor het ontslag aan te vragen bij het UWV of de kantonrechter. De advocaten arbeidsrecht van Omnius zijn expert op het gebied van arbeidsgeschillen en adviseren en (indien nodig) procederen voor zowel de werknemer als de werkgever.

  Concurrentiebeding

  Als er een concurrentiebeding in de arbeidsovereenkomst is opgenomen, dan mag de medewerker in de afgesproken periode na het beëindigen van de arbeidsovereenkomst geen vergelijkbare werkzaamheden verrichten. In sommige gevallen betekent dit dat een voormalig werknemer in het nauw komt: hij kan door het concurrentiebeding niet aan het werk gaan in de sector waarin hij wil werken. Wij bekijken voor u wat de belangen voor de werknemer en werkgever zijn en of het concurrentiebeding gedeeltelijk of geheel vernietigd kan worden.

  Omnius advocaat arbeidsrecht

  Bent u op zoek naar juridische bijstand vanwege een arbeidsgeschil, dan bent u bij ons op het juiste adres. Onze advocaten arbeidsrecht werken volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. U legt uw hulpvraag vrijblijvend en kosteloos voor aan onze eigen intakebalie. De juristen naar uw situatie en verwachtingen en geven u een eerste advies. Als u bijstand wilt van een advocaat arbeidsrecht, dan geven wij u vooraf duidelijkheid over de afspraken en tarieven. Zo weet u precies waar u aan toe bent. In de opdrachtbevestiging staat wat de advocaat voor u doet en tegen welk tarief. Wij brengen geen kantoorkosten in rekening, want dat vinden wij niet meer van deze tijd. En daarnaast brengen wij geen kosten in rekening voordat u akkoord bent gegaan met de offerte.

  Bent u op zoek naar een advocaat arbeidsrecht, neem dan direct contact met ons op. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar.

  7 dagen per week bereikbaar:

  Ma – Vr:  08:00 – 18:00 uur
  Za:  09:00 – 17:00 uur
  Z0:  12:00 – 16:00 uur

  De juiste arbeidsrechtadvocaat voor elke situatie!

  Bel gratis met de juridische intakebalie. Onze juristen en advocaten helpen u direct!
  Bel: 088 629 00 89

  Gratis intake

  Bij de intake wordt gezocht naar de best passende juridische oplossing voor uw situatie. Niet altijd is meteen een advocaat nodig.

  m

  Inzicht en analyse

  Juristen van de intakebalie analyseren uw situatie en geven inzicht in de juridische risico’s en kansen en of het financieel haalbaar lijkt om een zaak te starten.

  }

  7 dagen per week

  Omnius is 7 dagen per week bereikbaar. Ook 's avonds en in het weekend staan juristen van onze intakebalie voor u klaar met advies over de te nemen (juridische) stappen.

  In elke regio

  Omnius is het grootste advocatenplatform van Nederland. Zo vinden we altijd de juiste advocaat voor uw situatie en ook nog eens bij u in de buurt.

  Gratis intake

  Bel voor een gratis intake, of stuur ons een e-mail

  Arbeidsrecht advocaten

  Heeft u een arbeidsgeschil met uw werkgever over ontslag, loon of de voorwaarden uit uw arbeidsovereenkomst? Heeft u te maken met een andere situatie binnen het arbeidsrecht? Laat u goed adviseren over uw rechten en plichten zodat de situatie opgelost kan worden. Wij staan u graag bij:

   

  • Gespecialiseerd in arbeidsrecht
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Als beste beoordeeld (gemiddeld een 8)

  Omnius Arbeidsrechtadvocaten

  Bel gratis met onze intakebalie:

  088 - 629 00 89

  Laat uw gegevens achter

  Onze intakebalie beoordeelt uw zaak kosteloos en koppelt u aan de juiste advocaat.
   Ik ga akkoord met het privacy statement.