Advocaat mr. Siep van der Galiën

Industrieweg 23
3641 RK Mijdrecht

Siep is al meer dan 25 jaar werkzaam in de juridische praktijk, waarvan het grootste deel als advocaat. Hij behandelt onder meer arbeidsrechtelijke, reorganisatie- en medezeggenschapskwesties voor onderwijsinstellingen, maar ook voor bedrijven en particulieren. Hij geeft hierin adviezen en waar nodig staat hij ondernemers en particulieren bij in procedures.

Door zijn brede oriëntatie en jarenlange ervaring is hij een geschikte sparringpartner en werkt hij graag samen met klanten om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Zijn klanten waarderen zijn betrokkenheid en duidelijke en praktische advisering. In complexe zaken weet hij snel tot de kern van een zaak door te dringen, bewaart de rust en komt tot (soms creatieve) oplossingen. Mr. Siep van der Galiën is advocaat bij Hendrikx Advocaten in Mijdrecht.

Omnius Arbeidsrechtadvocaten

Omnius is een landelijk netwerk van onafhankelijke advocaten.
Deze advocaten zijn van elkaar en van deze website geheel onafhankelijk.

De juiste arbeidsrechtadvocaat voor elke situatie!

Bel gratis met de juridische intakebalie. Onze juristen en advocaten helpen u direct!
Bel: 088 629 00 89

Gratis intake

Bij de intake wordt gezocht naar de best passende juridische oplossing voor uw situatie. Niet altijd is meteen een advocaat nodig.

m

Inzicht en analyse

Juristen van de intakebalie analyseren uw situatie en geven inzicht in de juridische risico’s en kansen en of het financieel haalbaar lijkt om een zaak te starten.

}

7 dagen per week

Omnius is 7 dagen per week bereikbaar. Ook 's avonds en in het weekend staan juristen van onze intakebalie voor u klaar met advies over de te nemen (juridische) stappen.

In elke regio

Omnius is het grootste advocatenplatform van Nederland. Zo vinden we altijd de juiste advocaat voor uw situatie en ook nog eens bij u in de buurt.

Gratis intake

Bel voor een gratis intake, of stuur ons een e-mail

Arbeidsrecht advocaten

Heeft u een arbeidsgeschil met uw werkgever over ontslag, loon of de voorwaarden uit uw arbeidsovereenkomst? Heeft u te maken met een andere situatie binnen het arbeidsrecht? Laat u goed adviseren over uw rechten en plichten zodat de situatie opgelost kan worden. Wij staan u graag bij:

 

  • Gespecialiseerd in arbeidsrecht
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Als beste beoordeeld (gemiddeld een 8)

Omnius Arbeidsrechtadvocaten

Bel gratis met onze intakebalie:

088 - 629 00 89

Laat uw gegevens achter

Onze intakebalie beoordeelt uw zaak kosteloos en koppelt u aan de juiste advocaat.
    Ik ga akkoord met het privacy statement.