Advocaat mr. Sebastiaan van den Brink

Industrieweg 23
3641 RK Mijdrecht

Mr. Sebastiaan van den Brink studeerde in 2016 af aan de Vrije Universiteit Amsterdam waar hij naast de algemene Master Privaatrecht ook de Master Arbeidsrecht volgde.

Sinds zijn beëdiging in 2018 heeft hij zowel werkgevers als werknemers bijgestaan in velerlei arbeidsrechtelijke kwesties. Zo heeft hij een ruime ervaring met het opstellen van en adviseren over arbeidsovereenkomsten voor zowel binnenlandse als buitenlandse cliënten. Ook heeft Sebastiaan veel werkgevers en werknemers bijgestaan in de onderhandelingen over een vaststellingsovereenkomst.

Andere voorbeelden van door Sebastiaan verrichte werkzaamheden betreffen het adviseren over concurrentie- en relatiebedingen. Daarnaast heeft hij verscheidene werkgevers bijgestaan in procedures bij de kantonrechter in zaken op het gebied van het ontslagrecht.

Specialisaties

Kosteloze intake
Jaar beëdiging: 2018
Talen: Nederlands en Engels
Uurtarief: € 215,00 exclusief BTW

Omnius Arbeidsrechtadvocaten

Omnius is een landelijk netwerk van onafhankelijke advocaten.
Deze advocaten zijn van elkaar en van deze website geheel onafhankelijk.

De juiste arbeidsrechtadvocaat voor elke situatie!

Bel gratis met de juridische intakebalie. Onze juristen en advocaten helpen u direct!
Bel: 088 629 00 89

Gratis intake

Bij de intake wordt gezocht naar de best passende juridische oplossing voor uw situatie. Niet altijd is meteen een advocaat nodig.

m

Inzicht en analyse

Juristen van de intakebalie analyseren uw situatie en geven inzicht in de juridische risico’s en kansen en of het financieel haalbaar lijkt om een zaak te starten.

}

7 dagen per week

Omnius is 7 dagen per week bereikbaar. Ook 's avonds en in het weekend staan juristen van onze intakebalie voor u klaar met advies over de te nemen (juridische) stappen.

In elke regio

Omnius is het grootste advocatenplatform van Nederland. Zo vinden we altijd de juiste advocaat voor uw situatie en ook nog eens bij u in de buurt.

Gratis intake

Bel voor een gratis intake, of stuur ons een e-mail

Arbeidsrecht advocaten

Heeft u een arbeidsgeschil met uw werkgever over ontslag, loon of de voorwaarden uit uw arbeidsovereenkomst? Heeft u te maken met een andere situatie binnen het arbeidsrecht? Laat u goed adviseren over uw rechten en plichten zodat de situatie opgelost kan worden. Wij staan u graag bij:

 

  • Gespecialiseerd in arbeidsrecht
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Als beste beoordeeld (gemiddeld een 8)

Omnius Arbeidsrechtadvocaten

Bel gratis met onze intakebalie:

088 - 629 00 89

Laat uw gegevens achter

Onze intakebalie beoordeelt uw zaak kosteloos en koppelt u aan de juiste advocaat.
    Ik ga akkoord met het privacy statement.