Advocaat mr. Karin van Zijtveld

Industrieweg 23
3641 RK Mijdrecht

Karin is sinds 2008 werkzaam als advocaat en juridisch adviseur, waarbij zij zich volledig heeft toegelegd op het arbeidsrecht. Zo heeft ze in 2015 de Grotius specialisatie opleiding Arbeidsrecht cum laude afgerond. Je kunt bij haar terecht voor uiteenlopende arbeidsrechtelijke vraagstukken en geschillen zoals het individueel ontslagrecht, arbeidsongeschiktheid, arbeidsvoorwaarden, reorganisaties, vraagstukken over overgang van onderneming, cao-recht en medezeggenschap.

Naast het adviseren over deze uiteenlopende juridische vraagstukken is zij ervaren in het voeren van procedures bij diverse gerechtelijke instanties. Verder staat ze werknemers bij in geschillen met hun werkgever en geeft ze geregeld cursussen en workshops over actuele arbeidsrechtelijke onderwerpen. Karin is nauwkeurig en werkt doelgericht waarbij ze klanten van een helder en praktisch advies voorziet. Het vinden van een oplossing op maat geeft haar voldoening.

Omnius Arbeidsrechtadvocaten

Omnius is een landelijk netwerk van onafhankelijke advocaten.
Deze advocaten zijn van elkaar en van deze website geheel onafhankelijk.

De juiste arbeidsrechtadvocaat voor elke situatie!

Bel gratis met de juridische intakebalie. Onze juristen en advocaten helpen u direct!
Bel: 088 629 00 89

Gratis intake

Bij de intake wordt gezocht naar de best passende juridische oplossing voor uw situatie. Niet altijd is meteen een advocaat nodig.

m

Inzicht en analyse

Juristen van de intakebalie analyseren uw situatie en geven inzicht in de juridische risico’s en kansen en of het financieel haalbaar lijkt om een zaak te starten.

}

7 dagen per week

Omnius is 7 dagen per week bereikbaar. Ook 's avonds en in het weekend staan juristen van onze intakebalie voor u klaar met advies over de te nemen (juridische) stappen.

In elke regio

Omnius is het grootste advocatenplatform van Nederland. Zo vinden we altijd de juiste advocaat voor uw situatie en ook nog eens bij u in de buurt.

Gratis intake

Bel voor een gratis intake, of stuur ons een e-mail

Arbeidsrecht advocaten

Heeft u een arbeidsgeschil met uw werkgever over ontslag, loon of de voorwaarden uit uw arbeidsovereenkomst? Heeft u te maken met een andere situatie binnen het arbeidsrecht? Laat u goed adviseren over uw rechten en plichten zodat de situatie opgelost kan worden. Wij staan u graag bij:

 

  • Gespecialiseerd in arbeidsrecht
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Als beste beoordeeld (gemiddeld een 8)

Omnius Arbeidsrechtadvocaten

Bel gratis met onze intakebalie:

088 - 629 00 89

Laat uw gegevens achter

Onze intakebalie beoordeelt uw zaak kosteloos en koppelt u aan de juiste advocaat.
    Ik ga akkoord met het privacy statement.