Advocaat mr. Bernice Nonnekes

Industrieweg 23
3641 RK Mijdrecht

Mijn grootste passie vormt het arbeidsrecht. Het zwaartepunt in mijn praktijk ligt bij het oplossen van geschillen met werknemers, verzuim door ziekte, re-integratie en het opstellen van gedragscodes, arbeidsovereenkomsten en bedingen. Specifieke kennis en ervaring heb ik op het gebied van ontslagrecht. Hierbij streef ik ernaar om tot de meest efficiënte en gewenste oplossing te komen, die meestal uitmondt in een vaststellingsovereenkomst op maat. Daarnaast procedeer ik veelvuldig over ontslagkwesties, billijke vergoedingen en door het UWV aan werkgevers opgelegde loonsancties.

Cliënten kunnen bij mij terecht met kwesties op het gebied van arbeidsrecht, onderwijsrecht en contractenrecht, waarbij ik een meedenkende en informele aanpak hanteer. Tot mijn vaste klantenkring behoren particulieren, MKB-ondernemingen en onderwijsinstellingen. Voor werkgevers vorm ik een vaste sparringspartner.

Ik ben duidelijk en eerlijk over de kansen in uw zaak, waarbij ik altijd tot het uiterste ga om het gewenste resultaat te bereiken. Cliënten noemen mij zorgvuldig, juridisch inhoudelijk en analytisch sterk en vinden mijn communicatiestijl klantgericht en helder.

Omnius Arbeidsrechtadvocaten

Omnius is een landelijk netwerk van onafhankelijke advocaten.
Deze advocaten zijn van elkaar en van deze website geheel onafhankelijk.

De juiste arbeidsrechtadvocaat voor elke situatie!

Bel gratis met de juridische intakebalie. Onze juristen en advocaten helpen u direct!
Bel: 088 629 00 89

Gratis intake

Bij de intake wordt gezocht naar de best passende juridische oplossing voor uw situatie. Niet altijd is meteen een advocaat nodig.

m

Inzicht en analyse

Juristen van de intakebalie analyseren uw situatie en geven inzicht in de juridische risico’s en kansen en of het financieel haalbaar lijkt om een zaak te starten.

}

7 dagen per week

Omnius is 7 dagen per week bereikbaar. Ook 's avonds en in het weekend staan juristen van onze intakebalie voor u klaar met advies over de te nemen (juridische) stappen.

In elke regio

Omnius is het grootste advocatenplatform van Nederland. Zo vinden we altijd de juiste advocaat voor uw situatie en ook nog eens bij u in de buurt.

Gratis intake

Bel voor een gratis intake, of stuur ons een e-mail

Arbeidsrecht advocaten

Heeft u een arbeidsgeschil met uw werkgever over ontslag, loon of de voorwaarden uit uw arbeidsovereenkomst? Heeft u te maken met een andere situatie binnen het arbeidsrecht? Laat u goed adviseren over uw rechten en plichten zodat de situatie opgelost kan worden. Wij staan u graag bij:

 

  • Gespecialiseerd in arbeidsrecht
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Als beste beoordeeld (gemiddeld een 8)

Omnius Arbeidsrechtadvocaten

Bel gratis met onze intakebalie:

088 - 629 00 89

Laat uw gegevens achter

Onze intakebalie beoordeelt uw zaak kosteloos en koppelt u aan de juiste advocaat.
    Ik ga akkoord met het privacy statement.