Arbeidsrechtadvocaten – ARBEIDSRECHT AMSTERDAM

Advocaat arbeidsrecht Amsterdam

 • Gespecialiseerd in arbeidsrecht
 • 7 dagen per week bereikbaar
 • Gratis intakegesprek
Bel gratis met één van onze juristen:

088 – 629 00 89

Laat uw gegevens achter

Onze intakebalie beoordeelt uw zaak kosteloos en koppelt u aan de juiste advocaat.
  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Zoek u een advocaat arbeidsrecht in Amsterdam, dan bent u bij de Omnius arbeidsrechtsadvocaten op de juiste plek. Wij zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht en wij zijn met gemiddeld een 8 als beste beoordeeld. U kunt ons zeven dagen per week, 24 uur per dag bereiken via de website en via WhatsApp. De juristen van de intakebalie staan u graag te woord om uw contactaanvraag op te nemen. Ook ‘s avonds en in het weekend. De juristen van de Omnius intakebalie analyseren uw situatie en brengen de mogelijkheden voor u in kaart. Bel ons op 088 – 629 00 89.

  Een advocaat arbeidsrecht is een advocaat die het arbeidsrecht als specialisatie heeft. Deze advocaat behandelt alleen maar zaken op het gebied van het arbeidsrecht. Hierdoor weet u zeker dat deze advocaat op de hoogte is van de nieuwste rechtspraak en wetgeving op dit gebied. Heeft u te maken met een geschil met uw werkgever of uw werknemer, dan bent u bij een arbeidsrecht advocaat aan het juiste adres. Deze is deskundig en behaalt voor u het beste resultaat.

  Bijstand door een advocaat arbeidsrecht Amsterdam

  Heeft u een geschil met uw werknemer of met uw werkgever? Wij staan u graag bij. Bij ons kunt u terecht met vragen over bijvoorbeeld het ontslagrecht, rechten en plichten tijdens ziekte, de uitleg van een concurrentiebeding of het opstellen van een arbeidsovereenkomst.

  In het arbeidsrecht zijn er veel regels van dwingend recht: dit betekent dat het niet is toegestaan om van deze regels af te wijken. Onze advocaat arbeidsrecht Amsterdam is op de hoogte van deze regels en zoekt met u naar een optimale oplossing die binnen de regels past.

  Wat wij voor u kunnen betekenen

  Om u als rechtzoekende te voorzien van het beste advies, werkt Omnius Arbeidsrechtsadvocaten volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag voor aan onze eigen intakebalie. De juristen bij deze laagdrempelige adviesdesk luisteren naar de vraag en geven kosteloos en vrijblijvend het eerste advies. Wij kijken naar uw situatie en wat daarbij nodig is: wilt u een sparringpartner of heeft u hulp nodig bij het voeren van een procedure.

  Wij geven u vooraf duidelijkheid over tarieven en afspraken. Dit doen we met een opdrachtbevestiging, waarin alle afspraken overzichtelijk staan beschreven. Met zo’n opdrachtbevestiging weet u precies wat de advocaat voor u doet en tegen welk tarief. Wij rekenen geen kantoorkosten, want dat vinden wij niet meer van deze tijd. En wij brengen geen kosten in rekening voordat u akkoord bent gegaan met de offerte.

  Bent u op zoek naar een advocaat arbeidsrecht Amsterdam, neem dan direct contact met ons op. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Bij ons vindt u gespecialiseerde arbeidsrecht advocaten die u bij kunnen staan in arbeidsconflicten of juist het voorkomen daarvan. Ook ’s avonds en in het weekend staan juristen van onze intakebalie voor u klaar met advies over de te nemen (juridische) stappen.

  7 dagen per week bereikbaar:

  Ma – Vr:  08:00 – 18:00 uur
  Za:  09:00 – 17:00 uur
  Z0:  12:00 – 16:00 uur

  De juiste arbeidsrechtadvocaat voor elke situatie!

  Bel gratis met de juridische intakebalie. Onze juristen en advocaten helpen u direct!
  Bel: 088 629 00 89

  Gratis intake

  Bij de intake wordt gezocht naar de best passende juridische oplossing voor uw situatie. Niet altijd is meteen een advocaat nodig.

  m

  Inzicht en analyse

  Juristen van de intakebalie analyseren uw situatie en geven inzicht in de juridische risico’s en kansen en of het financieel haalbaar lijkt om een zaak te starten.

  }

  7 dagen per week

  Omnius is 7 dagen per week bereikbaar. Ook 's avonds en in het weekend staan juristen van onze intakebalie voor u klaar met advies over de te nemen (juridische) stappen.

  In elke regio

  Omnius is het grootste advocatenplatform van Nederland. Zo vinden we altijd de juiste advocaat voor uw situatie en ook nog eens bij u in de buurt.

  Gratis intake

  Bel voor een gratis intake, of stuur ons een e-mail

  Arbeidsrecht advocaten

  Heeft u een arbeidsgeschil met uw werkgever over ontslag, loon of de voorwaarden uit uw arbeidsovereenkomst? Heeft u te maken met een andere situatie binnen het arbeidsrecht? Laat u goed adviseren over uw rechten en plichten zodat de situatie opgelost kan worden. Wij staan u graag bij:

   

  • Gespecialiseerd in arbeidsrecht
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Als beste beoordeeld (gemiddeld een 8)

  Omnius Arbeidsrechtadvocaten

  Bel gratis met onze intakebalie:

  088 - 629 00 89

  Laat uw gegevens achter

  Onze intakebalie beoordeelt uw zaak kosteloos en koppelt u aan de juiste advocaat.
   Ik ga akkoord met het privacy statement.