Advocaat mr. Björn van Dijk

Leonard Springerlaan 13
9727KB Groningen

Björn van Dijk studeerde in 2003 af aan de Rijksuniversiteit Groningen en hij is hetzelfde jaar beëdigd als advocaat. Hij is inmiddels gespecialiseerd in arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht en tevens aangesloten bij de Vereniging voor Noordelijke Arbeidsrechtadvocaten (VNAA) en de Specialisatievereniging Sociale Zekerheidsrechtadvocaten (SSZ).

Zijn werkzaamheden bestaan overwegend uit het procederen tegen bestuursorganen en werkgevers, vaak op basis van door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Ook bedient hij werkgevers van arbeidsrechtelijke of sociale zekerheidsrechtelijke adviezen.

Björn is in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten ingeschreven voor de specialismen arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht, wat hem volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten verplicht om ieder jaar 10 opleidingspunten per ingeschreven rechtsgebied te behalen.

Specialisaties

Kosteloze intake
Pro deo mogelijk
Jaar beëdiging: 2003
Talen: Nederlands en Engels
Uurtarief: € 185,00

Omnius Arbeidsrechtadvocaten

Omnius is een landelijk netwerk van onafhankelijke advocaten.
Deze advocaten zijn van elkaar en van deze website geheel onafhankelijk.

De juiste arbeidsrechtadvocaat voor elke situatie!

Bel gratis met de juridische intakebalie. Onze juristen en advocaten helpen u direct!
Bel: 088 629 00 89

Gratis intake

Bij de intake wordt gezocht naar de best passende juridische oplossing voor uw situatie. Niet altijd is meteen een advocaat nodig.

m

Inzicht en analyse

Juristen van de intakebalie analyseren uw situatie en geven inzicht in de juridische risico’s en kansen en of het financieel haalbaar lijkt om een zaak te starten.

}

7 dagen per week

Omnius is 7 dagen per week bereikbaar. Ook 's avonds en in het weekend staan juristen van onze intakebalie voor u klaar met advies over de te nemen (juridische) stappen.

In elke regio

Omnius is het grootste advocatenplatform van Nederland. Zo vinden we altijd de juiste advocaat voor uw situatie en ook nog eens bij u in de buurt.

Gratis intake

Bel voor een gratis intake, of stuur ons een e-mail

Arbeidsrecht advocaten

Heeft u een arbeidsgeschil met uw werkgever over ontslag, loon of de voorwaarden uit uw arbeidsovereenkomst? Heeft u te maken met een andere situatie binnen het arbeidsrecht? Laat u goed adviseren over uw rechten en plichten zodat de situatie opgelost kan worden. Wij staan u graag bij:

 

  • Gespecialiseerd in arbeidsrecht
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Als beste beoordeeld (gemiddeld een 8)

Omnius Arbeidsrechtadvocaten

Bel gratis met onze intakebalie:

088 - 629 00 89

Laat uw gegevens achter

Onze intakebalie beoordeelt uw zaak kosteloos en koppelt u aan de juiste advocaat.
    Ik ga akkoord met het privacy statement.