Advocaat mr. Herman Eillert

M.H. Tromplaan 25
7513 AB Enschede

Advocaat Herman Eillert studeerde Nederlands, Europees en Internationaal recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 2006 is hij beëdigd als advocaat en sindsdien werkzaam in het arbeidsrecht en het ambtenarenrecht.

Herman staat zowel werknemers als werkgevers bij en heeft daardoor oog voor beide invalshoeken en belangen. Hij heeft ruime ervaring in zowel het adviseren als het procederen over ontslag, loonvorderingen, concurrentiebedingen, vaststellingsovereenkomsten en andere arbeidsrechtelijke kwesties. Herman is een betrokken en gedreven advocaat die de tijd voor u neemt en samen met u een aanpak kiest die bij u past. Herman is pas tevreden wanneer u het optimale resultaat heeft bereikt. In 2015 heeft Herman de postacademische specialisatieopleiding van de Groninger Leergang Arbeidsrecht met succes afgerond.

Specialisaties

Kosteloze intake
Pro deo mogelijk
Jaar beëdiging: 2006
Talen: Nederlands, Engels en Duits
Uurtarief:
€ 220,00

Omnius Arbeidsrechtadvocaten

Omnius is een landelijk netwerk van onafhankelijke advocaten.
Deze advocaten zijn van elkaar en van deze website geheel onafhankelijk.

De juiste arbeidsrechtadvocaat voor elke situatie!

Bel gratis met de juridische intakebalie. Onze juristen en advocaten helpen u direct!
Bel: 088 629 00 89

Gratis intake

Bij de intake wordt gezocht naar de best passende juridische oplossing voor uw situatie. Niet altijd is meteen een advocaat nodig.

m

Inzicht en analyse

Juristen van de intakebalie analyseren uw situatie en geven inzicht in de juridische risico’s en kansen en of het financieel haalbaar lijkt om een zaak te starten.

}

7 dagen per week

Omnius is 7 dagen per week bereikbaar. Ook 's avonds en in het weekend staan juristen van onze intakebalie voor u klaar met advies over de te nemen (juridische) stappen.

In elke regio

Omnius is het grootste advocatenplatform van Nederland. Zo vinden we altijd de juiste advocaat voor uw situatie en ook nog eens bij u in de buurt.

Gratis intake

Bel voor een gratis intake, of stuur ons een e-mail

Arbeidsrecht advocaten

Heeft u een arbeidsgeschil met uw werkgever over ontslag, loon of de voorwaarden uit uw arbeidsovereenkomst? Heeft u te maken met een andere situatie binnen het arbeidsrecht? Laat u goed adviseren over uw rechten en plichten zodat de situatie opgelost kan worden. Wij staan u graag bij:

 

  • Gespecialiseerd in arbeidsrecht
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Als beste beoordeeld (gemiddeld een 8)

Omnius Arbeidsrechtadvocaten

Bel gratis met onze intakebalie:

088 - 629 00 89

 

Laat uw gegevens achter

Onze intakebalie beoordeelt uw zaak kosteloos en koppelt u aan de juiste advocaat.

Ik ga akkoord met het privacy statement.