Advocaat mr. Marlies Spoormaker

Schipholweg 103
2316 XC Leiden

Marlies Spoormaker is de oprichter van Spoormaker Advocatuur. Zij is in 2002 beëdigd als advocaat. Marlies heeft jarenlang gewerkt bij gerenommeerde middelgrote advocatenkantoren in Leiden en Den Haag. In 2017 heeft zij Spoormaker Advocatuur opgericht. Met haar ruim 18 jaar ervaring als advocaat arbeidsrecht, kan Marlies elke zaak snel en doelgericht oplossen.

Marlies richt zich op het arbeidsrecht in brede zin. Zij heeft veel ervaring in ontslagzaken, waaronder ontslag op staande voet, zieke werknemers, medezeggenschap, reorganisaties, overgang van onderneming, concurrentiebedingen en de positie van de statutair bestuurder. Marlies heeft in 2011 succesvol de specialisatieopleiding arbeidsrecht (de PALA) aan de Erasmus Universiteit behaald. Marlies is lid van de VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland), VvA (Vereniging voor Arbeidsrecht) en VHAA (Vereniging Haagse Arbeidsrecht Zaken). Marlies oefent het beroep van advocaat met veel passie uit en is erg betrokken bij haar cliënten. Zij heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Specialisaties

Kosteloze intake
Pro deo mogelijk
Jaar beëdiging: 2002
Talen: Nederlands en Engels
Uurtarief: € 220,00

Omnius Arbeidsrechtadvocaten

Omnius is een landelijk netwerk van onafhankelijke advocaten.
Deze advocaten zijn van elkaar en van deze website geheel onafhankelijk.

De juiste arbeidsrechtadvocaat voor elke situatie!

Bel gratis met de juridische intakebalie. Onze juristen en advocaten helpen u direct!
Bel: 088 629 00 89

Gratis intake

Bij de intake wordt gezocht naar de best passende juridische oplossing voor uw situatie. Niet altijd is meteen een advocaat nodig.

m

Inzicht en analyse

Juristen van de intakebalie analyseren uw situatie en geven inzicht in de juridische risico’s en kansen en of het financieel haalbaar lijkt om een zaak te starten.

}

7 dagen per week

Omnius is 7 dagen per week bereikbaar. Ook 's avonds en in het weekend staan juristen van onze intakebalie voor u klaar met advies over de te nemen (juridische) stappen.

In elke regio

Omnius is het grootste advocatenplatform van Nederland. Zo vinden we altijd de juiste advocaat voor uw situatie en ook nog eens bij u in de buurt.

Gratis intake

Bel voor een gratis intake, of stuur ons een e-mail

Arbeidsrecht advocaten

Heeft u een arbeidsgeschil met uw werkgever over ontslag, loon of de voorwaarden uit uw arbeidsovereenkomst? Heeft u te maken met een andere situatie binnen het arbeidsrecht? Laat u goed adviseren over uw rechten en plichten zodat de situatie opgelost kan worden. Wij staan u graag bij:

 

  • Gespecialiseerd in arbeidsrecht
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Als beste beoordeeld (gemiddeld een 8)

Omnius Arbeidsrechtadvocaten

Bel gratis met onze intakebalie:

088 - 629 00 89

Laat uw gegevens achter

Onze intakebalie beoordeelt uw zaak kosteloos en koppelt u aan de juiste advocaat.

    Ik ga akkoord met het privacy statement.