Advocaat mr. Marieke Simons

Centraleweg 16
4931NB Geertruidenberg

Advocaat Marieke Simons is sinds 2017 advocaat en werkt in Geertruidenberg. Omdat het werk van een advocaat direct impact heeft op het leven van de cliënt, zet Marieke zich altijd voor 200% in om een positief resultaat te behalen in de zaak.

Ondernemers die hulp nodig hebben bij de leuke aspecten van het ondernemen, bijvoorbeeld de uitbreiding van het bedrijf, of bij de minder leuke aspecten van het ondernemen als het ontslag van een medewerker,zijn bij Marieke aan het juiste adres. Vanwege haar ervaring met het midden- en kleinbedrijf kan zij ook  goed met u meedenken over organisatorische zaken als bedrijfsvoering, strategie en de randzaken bij de lancering van een nieuw product.

Advocaat Marieke Simons vindt het ontzettende belangrijk dat haar cliënten voelen dat zij hun belangen behartigt en alles uit de zaak haalt wat er mogelijk uit te halen valt. Dit kan soms betekenen dat zij gaat procederen of onderhandelen. En soms houdt het in dat een schikking de beste oplossing is. Iedere zaak vraagt een unieke aanpak. Marieke is duidelijk over wat ze gaat doen, hoe ze dat gaat doen en hoelang dat duurt. Op die manier heeft u direct duidelijkheid over uw juridische geschil.

Specialisaties

Kosteloze intake
Pro deo mogelijk
Jaar beëdiging: 2017
Talen: Nederlands en Engels
Uurtarief: € 185,00

Omnius Arbeidsrechtadvocaten

Omnius is een landelijk netwerk van onafhankelijke advocaten.
Deze advocaten zijn van elkaar en van deze website geheel onafhankelijk.

De juiste arbeidsrechtadvocaat voor elke situatie!

Bel gratis met de juridische intakebalie. Onze juristen en advocaten helpen u direct!
Bel: 088 629 00 89

Gratis intake

Bij de intake wordt gezocht naar de best passende juridische oplossing voor uw situatie. Niet altijd is meteen een advocaat nodig.

m

Inzicht en analyse

Juristen van de intakebalie analyseren uw situatie en geven inzicht in de juridische risico’s en kansen en of het financieel haalbaar lijkt om een zaak te starten.

}

7 dagen per week

Omnius is 7 dagen per week bereikbaar. Ook 's avonds en in het weekend staan juristen van onze intakebalie voor u klaar met advies over de te nemen (juridische) stappen.

In elke regio

Omnius is het grootste advocatenplatform van Nederland. Zo vinden we altijd de juiste advocaat voor uw situatie en ook nog eens bij u in de buurt.

Gratis intake

Bel voor een gratis intake, of stuur ons een e-mail

Arbeidsrecht advocaten

Heeft u een arbeidsgeschil met uw werkgever over ontslag, loon of de voorwaarden uit uw arbeidsovereenkomst? Heeft u te maken met een andere situatie binnen het arbeidsrecht? Laat u goed adviseren over uw rechten en plichten zodat de situatie opgelost kan worden. Wij staan u graag bij:

 

  • Gespecialiseerd in arbeidsrecht
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Als beste beoordeeld (gemiddeld een 8)

Omnius Arbeidsrechtadvocaten

Bel gratis met onze intakebalie:

088 - 629 00 89

Laat uw gegevens achter

Onze intakebalie beoordeelt uw zaak kosteloos en koppelt u aan de juiste advocaat.

    Ik ga akkoord met het privacy statement.