Arbeidsrechtadvocaten – ARBEIDSRECHT ROTTERDAM

Advocaat arbeidsrecht Rotterdam

 • Gespecialiseerd in arbeidsrecht
 • 7 dagen per week bereikbaar
 • Gratis intakegesprek
Bel gratis met één van onze juristen:

088 – 629 00 89

Laat uw gegevens achter

Onze intakebalie beoordeelt uw zaak kosteloos en koppelt u aan de juiste advocaat.
  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bent u vanwege een arbeidsgeschil op zoek naar een advocaat arbeidsrecht in Rotterdam, dan bent u bij Omnius arbeidsrechtsadvocaten op de juiste plek. Wij werken volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag voor aan onze eigen intakebalie. De juristen bij deze laagdrempelige adviesdesk luisteren naar uw vraag en geven kosteloos en vrijblijvend het eerste advies. Wij kijken naar uw situatie en wat daarbij nodig is: wilt u een sparringpartner of heeft u hulp nodig bij het voeren van een procedure? Wij geven u advies op maat over uw situatie, uw kansen en de kosten. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. Bel ons op 088 – 629 00 89.

  Heeft u een geschil op het gebied van het arbeidsrecht, dan raden wij u aan om een advocaat in te schakelen die het arbeidsrecht als specialisatie heeft. Deze advocaat is op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving op dit gebied. Daarnaast heeft deze arbeidsrecht advocaat Rotterdam ervaring met vergelijkbare zaken als uw zaak. U wordt daarom voorzien van juist en passend advies over uw situatie.

  Bijstand door een advocaat arbeidsrecht Rotterdam

  Als u een geschil heeft met uw werkgever of met uw werknemer, dan wilt u dit graag oplossen. Wij helpen u hierbij. Wij voorzien u van passend advies bij vragen over onder andere:

  • Ontslagregels
  • Rechten en plichten tijdens ziekte
  • Concurrentiebeding
  • Proeftijdbeding
  • Het opstellen van een arbeidsovereenkomst
  • Beoordelen van een vaststellingsovereenkomst

  Veel regels in het arbeidsrecht zijn dwingendrechtelijk van aard: dit betekent dat u niet van deze regels mag afwijken. Daarom is het van belang om een advocaat in te schakelen die op de hoogte is van deze regels, zodat u weet wat uw rechten en plichten zijn. Wij zoeken met u naar een oplossing die binnen deze regels past.

  Wat wij voor u kunnen betekenen

  Als u op zoek bent naar juridische bijstand vanwege een arbeidsgeschil, dan bent u bij ons op het juiste adres. Onze advocaten arbeidsrecht in Rotterdam werken volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. U legt uw hulpvraag voor aan onze eigen intakebalie. De juristen luisteren naar de vraag en geven kosteloos en vrijblijvend het eerste advies. Hierbij kijken wij naar uw situatie en verwachtingen.

  Vooraf geven wij u duidelijkheid over de afspraken en tarieven: zo weet u precies waar u aan toe bent. In de opdrachtbevestiging staat wat de advocaat voor u doet en tegen welk tarief. Wij brengen geen kantoorkosten in rekening, want dat vinden wij niet meer van deze tijd. En daarnaast brengen wij geen kosten in rekening voordat u akkoord bent gegaan met de offerte.

  Bent u op zoek naar een advocaat arbeidsrecht Rotterdam, neem dan direct contact met ons op. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Bij ons vindt u gespecialiseerde arbeidsrecht advocaten die u bij kunnen staan in arbeidsconflicten of juist het voorkomen daarvan. Ook ’s avonds en in het weekend staan juristen van onze intakebalie voor u klaar met advies over de te nemen (juridische) stappen.

  7 dagen per week bereikbaar:

  Ma – Vr:  08:00 – 18:00 uur
  Za:  09:00 – 17:00 uur
  Z0:  12:00 – 16:00 uur

  De juiste arbeidsrechtadvocaat voor elke situatie!

  Bel gratis met de juridische intakebalie. Onze juristen en advocaten helpen u direct!
  Bel: 088 629 00 89

  Gratis intake

  Bij de intake wordt gezocht naar de best passende juridische oplossing voor uw situatie. Niet altijd is meteen een advocaat nodig.

  m

  Inzicht en analyse

  Juristen van de intakebalie analyseren uw situatie en geven inzicht in de juridische risico’s en kansen en of het financieel haalbaar lijkt om een zaak te starten.

  }

  7 dagen per week

  Omnius is 7 dagen per week bereikbaar. Ook 's avonds en in het weekend staan juristen van onze intakebalie voor u klaar met advies over de te nemen (juridische) stappen.

  In elke regio

  Omnius is het grootste advocatenplatform van Nederland. Zo vinden we altijd de juiste advocaat voor uw situatie en ook nog eens bij u in de buurt.

  Gratis intake

  Bel voor een gratis intake, of stuur ons een e-mail

  Arbeidsrecht advocaten

  Heeft u een arbeidsgeschil met uw werkgever over ontslag, loon of de voorwaarden uit uw arbeidsovereenkomst? Heeft u te maken met een andere situatie binnen het arbeidsrecht? Laat u goed adviseren over uw rechten en plichten zodat de situatie opgelost kan worden. Wij staan u graag bij:

   

  • Gespecialiseerd in arbeidsrecht
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Als beste beoordeeld (gemiddeld een 8)

  Omnius Arbeidsrechtadvocaten

  Bel gratis met onze intakebalie:

  088 - 629 00 89

  Laat uw gegevens achter

  Onze intakebalie beoordeelt uw zaak kosteloos en koppelt u aan de juiste advocaat.
   Ik ga akkoord met het privacy statement.